کار حوزه نظام وظیفه قانونی بوده که بدون هیچ دادگاهی و جریان قضایی و شکایت از من کارت منو باطل کرده؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۲۳۹ #28690458

با سلام . بنده ۸ سال پیش در حالی ک معاف از رزم بودم از طریق شخصی معافیت دائم گرفتم.شخص جاعل رو حالا دستگیر کردن و روی من اعتراف کرده. در حالی ک پرونده ی من کامل کامل بود و هیچگونه نقصی نداشت نظام وظیفه پس از گرفتن کمیسیون دوباره رای به ابطال کارت من داده . و این در حالیه ک در کمیسیون جدید باز هم رای به معاف ار رزم بودن بنده دادن.

۲_بنده اگه قصد شکایت داشته باشم باید از کدوم مرجع ورود کنم و به طرفیت از چه کسی؟
۳_آیا در حالی ک نقصی در پرونده ی بنده وجود نداشته اعتراف جاعل برای باطل کردن من کافیه؟
۴_آیا پس از اثبات بی گناهی بنده میتونم جهت خساراتی ک این چند وقت محتمل شدم از حوزه شکایت کنم؟ (عکس_بیمارستان_رفت وآمد_مطب و ....)

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق دیوان عدالت پیگیری نمایید

سلام وقت بخیر
از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید.

باسلام می توانید از طریق دیوان عدالت موضوع را پیگیری کنید.

با درود از طریق دیوان حضورا پیگیر پرونده باشید

با سلام از طریق دیوان پیگیری نمایید

در دیوان ادالت اداری طرح دعوی کنید

با درود از طریق دیوان عدالت اداری قابل شکایت و پیگیری است