با توجه به اینکه چند ماه نتونستم زمینو بسازم و وقت منو گرفت اگه شکایت کنم میتونم خسارت ازش بگیرم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۹۸ #28674598

سلام .. بنده چند ماه پیش زمینی خریدم که دارای قولنامه قدیمی و دست‌نویس بود ..بعد از چند روز دایی من تهمت خرید و فروش مال غیر زد و از بنده شکایت کرد ..کار به کارشناس دادگاه رسید و ایشان به نفع بنده رای داد .. اینکه به من گفت خرید مال غیر کردی برا اینم میتونم خسارت بگیرم که دیگه تهمت نزنه و آبروی بنده رو جایی نبره

مشاوره حقوقی ملکی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر،نمی توانیدمطالبه خسارت نمایید،مگراینکه ازباب تسبیب به شماخسارتی واردشده باشدودعوای حقوقی مطرح نمایید.

سلام
خیر خسارت قابل جبران وجود ندارد

امکان پذیر و میسر نمی باشد ..

باسلام و احترام
خیر از باب شکایت مطروحه نمی توانید مطالبه خسارت نماید لیکن اگر از باب تسبیب خسارتی به شما وارد شده باشد با نر کارشناس می توانید در محاکم حقوقی طرح دعوی نماید.

بادرودوسلام چنین اقدامی امکان پذیر نمی باشد.

خیر امکانپذیر نمی باشد ‌‌

درود
امکان پذیر نمی باشد