گرفتن حق طلاق به چه نحو است؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۶۴ #28673439

من همسرم اعتیاد داره از خودش و خونوادش موقع کشیدن تریاک فیلم دارم .بچم مشکل حساسیت ریه داره از بچگی و دود مواد براش خیلی سخته و خودمم از نظر روانی و جسمی دچار اسیب شدم و بارها شوهرم گفت اگر ناراحتی جم کن و برو .حالا نگرانیم اینه .برای آزمایش دادگاه چطوری حواسم باشه ک کاری نکنه جواب ازمایش منفی بشه.ضمنا یکسری چت اینستاگرام و همچنین چت واتس مبنی بر خیانتش دارم که در حد پیام بوده .و به شدت بد دهن و تهدید و توهین و فحاشی میکرد .اینها میتونه دلیلی برای گرفتن حق طلاق باشه.ضمنا ایشان ۶ ماهه که زبانی مارو بیرون کرده و گفت کل وسایلا و جم کن و برو خونه پدرت و هیچ خرجی دریع از یک هزار تومان برای من و بچم نداده

مشاوره حقوقی خانواده
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام اگر زوج به مدت شش ماه پشت سرهم یا نه ماه به صورت متناوب نفقه نپردازد و محکوم شود از موارد طلاق است

ترک انفاق به مدت ۶ ماه از مواردیست که برای شما حق طلاق ایجاد می کند همچنین اعتیاد نیز با شرایطی از موارد عسر و حرج محسوب میگردد.

باسلام

اعتیاد زوج میتواند برای زوجه حق طلاق ایجاد کند شما نزد قاضی اعتیاد همسرتان و همچنین ندادن نفقه برای ۶ماه متوالی حق طلاق را برای شما ایجاد میکند .

صرف چت در اینستا و واتساپ رابطه نامشروع اثبات نمیشود و میبایست دلیلی محکم تر برای دادگاه بیاورید .صرف ادعا شما کفایت نمیکند .

درصورت اثبات هریک از موارد ذکر شده برای شما حق طلاق پدید می آید که میتوانید برای اثبات اعتیاد از دادگاه درخواست تست اعتیاد از زوج را نمایید.

می توانید بدوا شکایت ترک انفاق بخ طرفیت ایشان مطرح نمایید،
و سپس مستند به ترک انفاق و اعتیاد عسر و حرج شما قابل استناد خواهد بود

با سلام
هم با اثبات اعتیاد زوج و هم در صورت عدم پرداخت نفقه بصورت ۶ ماه متوالی و اثبات عسر و حرج خود میتوانید تقاضای طلاق نمایید

زوجه برای طلاق بایستی بتواند عسر و حرج خویش را ثابت نماید .باید بتوانید موارد بالا را اثبات کنید‌