در دادگاه کیفری دو هم مثل دادیار و دادستان کلا به دفاعیات و شاهد و مدارک من و بقیه موارد توجه میکنن یا فقط گزارش پلیس فتا و دادستان و دادیار را بررسی میکنن؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۰۱ #28668051

کارمند دولتی از بنده شکایت کرده که من پیج اینستاگرامی ساختم و با اون پیج به اون شخص هتک حیثیت و نشر اکاذیب کردم ولی من حتی خبر ندارم و اون پیج از من نیست ولی میگن سیستمی داریم که نشون داده از توعه و پلیس فتا هم یه گزارش کلی بدون هیچ ادله محکمی داده که از منه هرچی شاهد و مدرک هم بردم بررسی نکردن فقط میگن چون پلیس فتا تو گزارش نوشته پس منم. الان دادیار و دادستان هم کیفرخواست روی گزارش پلیس فتا صادر کردن که من ادمین هستم و میخوان بفرستن دادگاه. وکیلم گرفتم ولی کلا هیچ کس حرف من و وکیل و شاهد و مدارک من را گوش نمیکنه فقط میگن ادمین پیج منم. حالا میخواستم بدونم در دادگاه کیفری دو هم مثل دادیار و دادستان کلا به دفاعیات و شاهد و مدارک من و بقیه موارد توجه میکنن یا فقط گزارش پلیس فتا و دادستان و دادیار را بررسی میکنن؟ و چقدر احتمال داره الکی الکی بدون هیچ سوسابقه برام سابقه درست بشه؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
مدارک وادله دیگری دارید حتما ارائه نماید

دادگاه با توجه به جمیع جهات از جمله شهادت شهود گزارش پلیس فتا و... نسبت به صدور رای اقدام خواهد نمود

با سلام..
در اینخصوص اصـولا دادگاه در رسیدگی به موضوع پرونده به همه دلایل و مدارک و مستندات موجود و منعکس در پرونده توجه می کند که متاسفانه در پرونده شما یکی از دلایل مهم، همان نظریه تخصصی و کارشناسی تحقیقات پلیس فتا است.
از آنجائیکه انجام تحقیقات در چنین جرایمی در تخصص پلیس فتا می باشد، واقعیت اینست که بیشتر به لحاظ عدم آشنایی بعضی از قضات دادگاهها با مقوله نحوه ارتکاب جرایم رایانه ای، اصـولا نتیجه تحقیقات پلیس فتا را مستند حکم قرار داده و بر حسب آن اقدام به صدور رای می نمایند..
ولی باز این امر نافی حق دفاع شما در برابر اتهام وارده نبوده و در صورت داشتن دلایل مستدل و مستند و قابل قبول، یقینا دادگاه نیز بدانها توجه خواهد نمود..
موفق باشید..

سلام دوست عزیز.شما باید مدارکی داشته باشید که ادله ارائه شده را نقض کنید وگرنه به نظریه فتا توجه میشود.حتما دلایلی مبنی بر اینکه از طرف شما بوده ارائه داده اند که وکیلتان کاملا باید به آنها دسترسی داشته باشد

کلیه ادله و مدارک و مستندات خود را در دادگاه ارائه و دفاع کنید

بله تا حدود زیادی همانند تحقیقات دادی است ولی درصورت نقض تحقیقات به دادیار دستور میدن چه کاری را دوباره انجام بده وگرنه حکم صادر می کنه

باسلام دادگاه به همه دلایل و مستندات توجه میکند که یکی از دلایل مهم نظریه کارشناسی پلیس فتا است در صورتی که مدارک ومستنداتی داشته باشید نظریه پلیس فتا را نقض نماید ممکن است دادگاه به نفع شما رای دهید در غیر اینصورت خیر.