با قسم دروغ همسرم در دادگاه، تبرئه خواهد شد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۰۷ #28659572

با سلام
اینجانب با دو نامه ی پزشکی قانونی بابت ضرب و جرح از همسرم شکایت کردم. شاهد هم دارم که دیدن ایشون منو زده. خانم دادیار هر دوی ما رو در جلسه ای خواستن و به من گفتن فعلا لازم نیست شاهدت رو هم بیاری. در اون جلسه من رو قسم دادن و من قسم خوردم که این نامه های پزشکی قانونی بابت کتک های همسرم بوده. بلافاصله بعد از قسم خوردن من ایشون به خانم دادیار گفتن من هم میخوام قسم بخورم که نزدمش. خانم دادیار چند بار ازش سوال کرد که واقعا حاضری روی قسم خانومت قسم معارض بخوری که نزدیش؟ و ایشون چون بشدت آدم دروغگویی هست هر بار گفت که بله قسم میخورم و در نهایت خانم دادیار گفت که من تو رو قسم نمیدم چون نتیجه ی قسم دروغ توی زندگیت برمیگرده ( انگار که مطمئن بود میخواد قسم دروغ بخوره ) و در آخر هم گفت قسم هم اگه میخوای بخوری برو تو دادگاه بخور.
حالا میخام بدونم با وجود اینکه من شاهد دارم و نامه ی پزشکی قانونی دارم و پیش خانم دادیار هم قسم خورده ام، اگر ایشون توی دادگاه قسم دروغ بخوره تبرئه میشه؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دوست گرامی
این امر پذیرفته نیست همین که قسم به شما ارجاع شد شما بایستی سوگند یاد کنید

خیر مورد قبول نیست و محکوم میشود

نه در صورت که قسم را به شما داده دیگر نمی تواند خودش قسم بخورد مگر از ابتدا قسم شما راقبول نمیکرد وشما قسم را به وی رجوع داده باشید