با پاک کردن پیامک تهدید امکان پرینت آنها وجود دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۱ #28651898

با سلام
مدتی پیش اقایی که با من دوست بودن و وقتی فهمیدم قصدش ازدواج نیست این دوستی رو بهم زدم ولی چون این موضوع برای او ناخوشایند بود منو تهدید میکرد فحش میداد اس ام اس های تهدید فحش برام میفرستاد منم ترسیدم همه پیام هاشو پاک کردم که خانوادم نبینن ولی الان قضیه خیلی به جای بد کشیده شده و اومده در خونمون
الان میخوام ازش شکایت کنم ولی مدرکی ندارم پیام هاشو پاک کردم باید چیکار کنم؟
پرینت به من میدن؟
مراحل گرفتن پرینت چگونست؟

مشاوره حقوقی تهدید
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
چنانچه هیچ مدرکی برای طرح شکایت اولیه ندارید می توانید به عنوان مزاحمت از ایشان شکایت کنید و زمانی که درب منزل مراجعه می کند با پلس +۱۰ تماس بگیرید تا صورتجلسه تنظیم شود در خصوص فحاشی و تهدید نیز می توانید از دادسرا درخواست استعلام از متن پیام ها را بدهید.

با سلام ووقت بخیر
برای شروع شکایتتون حداقل باید اسکرین شات از پیام ها و یا متن پیام ها رو داشته باشید که به آن استناد کنید درغیر اینصورت باید شکایت مزاحمت و تهدیدرا مطرح کنید و از قاضی دستور دریافت متن پیامک ها را ازمخابرات بخواهید که بستگی به نظر قاضی پرونده دارد .