تغییر نام مذهبی به نام دیگری با داشتن وکیل ممکن هست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۱۷ #28642688

اسمم زهراست و میخوام با داشتن وکیل اسمم رو به نامی به ریشه ی کردی که اصالت خودم هست تغییر بدم با وجود وکیل امکانپذیر هست؟
ممنون بابت سایت و مطالب خوبتون

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ابتدا این درخواست باید به اداره ثبت احوال مطرح شود
در صورت عدم پذیرش، به طرفیت ثبت احوال می بایست دادخواست تغییر نام مطرح شود

بنام خدا،از طریق دادگاه اقدام کنید.

سلا م در مورد تغییر نام با توجه به پرونده های مکرری که بنده داشتم خدمتتون عرض کنم که بیشتر تغییر نام ها در صلاحیت دادگاه عمومی است و برای اینکه تا جاییکه ممکن است شانس شما بیشتر باشد باید یک سری یموارد را در نظر بگیرید این را هم خدمت شما عرض کنم دعوای تغییر نام مانند کلیه دعاوی یکبار رسیدگی می شود لذا پیشنهاد می گردد حتما از طریق سایت از یک متخصص مشاوره بگیرید.

سلام و احترام.

در پاسخ باید گفت در قانون منعی برای تغییر نام مذهبی وجود ندارد و افرادی که دارای نام مذهبی هستند نیز می توانند برای تغییر نام اقدام کنند.

در این میان البته ثبت احوال مقرراتی برای تغییر نام ها بخصوص در نام های مذهبی قائل شده است. آن هم شرط «فراوانی بیشتر نام انتخابی» است. بدین معنا که باید نامی که فرد انتخاب می کند از نام اول او فراوانی بیشتری داشته باشد.

البته مواردی نیز بوده که تغییر نام مذهبی به غیر مذهبی انجام شده است و قاضی به تغییر نام مذهبی رای داده است.

شما باید برای تغییر نام مذهبی در دادگاه علیه ثبت احوال دعوی اقامه نمایید.

می توانید در این مطلب وبلاگ بنیاد وکلا به آدرس
https://www.bonyadvokala.com/blog/rename-in-id
کامل در این رابطه اطلاعات کسب نمایید.

موفق و پیروز باشید

بسمه تعالی : صرف داشتن وکیل موجب تغییر نام نخواهد بود و چیزی که بسیار تاثیر دارد شهرت و شناخته شدن شما در بین افراد فامیل و دوستان با اسم مورد تقاضا ست بطور مثال : فامیل شما را بنام کژال یا ... میشناسند .. این مورد بیشترین تاثیر در قبول تغییر اسم را دارد که البته شاید به سختی قبول کنند ولی تنها راه برای شما مورد فوق اسیت :
لطایف کلام : زهرا از ریشه ازهر بمعنای تابان و درخشان و نورانی ست : و درک این نام بر همگان هویدا نمیباشد الا به اینکه برآن هزاران خیر و نیکی است که منتخب پروردگار مهربان و باریتعالی بر عزیزترین و پاک ترین و والامقام ترین زنان عالم و خلقت نهاده شد. که با چنین اوصاف بی نظیر،از مظلومترین زنان عالم بود و این مظلومیت برخواسته از زیباترین اوصاف ایشان بود و نه از ناتوانی ایشان .
خواهر خوبم ملاک وعلت نام گذاری شما بنام زهرا یقین دارم از نهایت پاکی و زیبایی و کمال و وجاهت شما بوده که شاید اگر با نام خود آشنا شوی هیچگاه با هیچ نامی آن را معاوضه نخواهی کرد