آیا همه ی مهریه این خانم بهشون تعلق میگیره؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۴۷۲ #28630952

سلام،بنده برادرم از همسرشون به دلیل ترک منزل شکایت کردن،همسرشون چند ماه خونه رو ترک کردن به خاطر اختلاف وبه خونه برنگشتن و حتی برادرم هیچ خبری ازشون ندارن و نمیتونن خبر بگیرن که حتی کجاس،الان کارشون داره به طلاق کشیده میشه و یک جلسه دادگاه برگزار شده که حتی این خانم در دادگاه هم حضور نداشتن و جلسه ی دیگه ای تعیین شده،این خانم متاسفانه مشکل جنسی هم دارند و کلا تو دوسال یکی دوبار تونستن نزدیکی کنن و یکی دوتا مشکل جسمی که همه ی این هارو بعد از عروسی برادرم متوجه شده و از قبل نمیدونسته،و درمان هم نشدند،واینکه وکیلی که برادرم گرفته میگه مشکلات جسمی و جنسی خانم رو در دادگاه بیان نکن به صلاح نیس،الان برادر من باید چیکار کنه؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود تمام مهریه قابل مطالبه است.

به جهت وجود رابطه هرچند یک بار کل مهریه تعلق می گیرد

باسلام
به محض عقد نکاح مهریه به خانم تعلق میگیرد ودرمورد ترک منزل وعدم تمکین میتونن شکایت کنند و اذن ازدواج بگیرند

تمام مهریه قابل مطالبه است.

باسلام
به جز در مواردی که به دلیل بیماری های خاص حکم فسخ نکاح صادر میشه در بقیه موارد باید مهریه طبق سند نکاحیه پرداخت بشه

در هر صورت مستحق تمامی مهریه خواهد بود.

سلام .مهریه کامل تعلق میگیرد. حتما عدم تمکین و بیماری جنسی خانم مطرح شود تا بقیه حقوق مالی بر عهده ایشان نیفتد