آیا گرفتن تعهد اخلاقی از زوج امکانپذیره؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۹۷۸ #28630043

باسلام
من همسرم مرد بی مسئولیت و تنبلی هست هم در امور کاری و اقتصادی، هم نسبت به زندگی مشترک فوق العاده عصبی هست و موقع عصبانیت فحاشی و داد و فریاد میکنه بد حسابه مدام دستش جلو اینو اون درازه و تو کارش خراب کاری بار میاره، هم اخلاقش بده هم وضعیت زندگیمون، بعد ۱۰ سال زندگی با وجود قول های مکرری که به بنده داده بابت درست کار کردن و زندگی کردن تو همه مسائل، ولی باز همچنان همین رفتارها رو تکرار میکنه.
حالا میخوام بدونم میتونم تعهد محضری از ایشون در دفترخانه بگیرم؟
که اگر این دفعه این اعمال رو انجام بده حق طلاق و حضانت فرزندم رو ازشون بگیرم؟
ضمن اینکه خودشونم رضایت دارن به این قضیه، اصلا چیزی بعنوان تعهد اخلاقی در محضر داریم؟
ممنون میشم راهنمایی کنین.

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید وکالت طلاق از ایشان بگیرید

بله در محضر میتوانید حق طلاق مشروط بگیرید، همچنین حق حضانت میتواند مشروط باشد ولی به نظر میرسد با توجه به شرایطی که فرمودید همسر شما نیازمند مشاور تخصصی با روانشناس می باشد و اخذ تضمینات محضری دغدغه هایی که شما دارید را مرتفع نمی سازد و تغیر رویه ای در اعمال ایشان ظاهر نمیشود موفق‌باشید

با سلام
تعهد اخلاقی و ... رو دفتر خانه تنظیم میکند اما ضمانت اجرایی درستی ندارد بهتر است وکالت در طلاق یا تضمینات مالی بگیرید

تعهد محضری در این خصوص منجر به رفع نقایص رفتاری ایشان نخواهد شدو تضمینی برای پایبندی به تعهد نیست. ولی اخذ تضمییناتی چون وکالت در طلاق و یا اخذ حقوقی مثل تحصیل کار خروج از کشور حضانت و.... ممکن است کارسازتر باشد.

با سلام
رفتار خوب و .... بحث عرفی و غیر قابل اندازه گیری هست. لذا بستگی به افراد مختلف و فرهنگهای مختلف تعریف اون تغییر میکنه
شما میتونید فقط یک وکالت در طلاق ازش بگیرید

سلام وقت بخیر
شما می توانید برای وکالت در طلاق اقدام نمایید و شروطی را ذکر نمایید در صورت بی تعهدی همسرتون می توانید بدون حضور ایشون طلاق بگیرید، در حال حاضر هم می توانید حضانت فرزند رو به صورت رسمی عهده دار شوید.