راه حلی هست برای برگردوندن مال این آقا؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۷۶ #28627591

‎سلام خسته نباشید
‎یه سوال داشتم
‎یه آقایی خونه و زندگی داشته و بنامش بوده، بعد از ۲۹ سال زندگی میاد ۲ تا خونش رو بنام خانومش میزنه ، خانمش هم بعد از چند ماه از خونه بیرونش میکنه و اقدام میکنه برای طلاق و جدا میشه
‎دیگه هم ایشون رو راه نمیده که تو اعتیاد داری و زن صیغه کردی و ...
‎الانم خونه ها رو فروخته و تغییر مکان داده ولی میشه پیداش کرد و از طرفی این آقا رو تهدید میکنه که مهریه ام رو گذاشتم اجرا اگه بیای و کاری با من داشته باشی میندازمت زندان ( گویا مقداری از مهریه رو نبخشیده) میشه بگید راه حلی هست برای برگردوندن مال این آقا؟؟ البته از این قضیه ۴-۵ سالی گذشته
‎یعنی از بنام زدن ملک و طلاق
‎ولی بنام زدن ملک و تاریخ طلاق تو ۱ سال اتفاق افتاده، خیلی ممنونم از لطفتون

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بستگی به این دارد که خانه چطوری و تحت چه عنوانی بنام خانم شده باشد
اگر بر نحوه نقل و انتقال ایراد نباشد و خانه را وفق مقررات قانونی به نام خانم کرده باشند امکان برگشت آن نیست اما چنانچه بر نحوه نقل و انتقال ایران باشد مثلا با جعل سند وکالت انتقال انجام شده باشد امکان برگرداندن آن است

خانم مالک هستن و امکان بازگشت مال وجود ندارد

اگر خانم مالک رسمی ملکها باشد یعنی سند مالکیت به نامش باشد اصولا این اموال قابل برگشت نیست

سلام
باید ثابت کند هبه است که این خانوم با فروش ان دیگر نمیشه دریافت کرد
متاسفانه هیچ راه حل قانونی نداره این خانوم مالک هست

برای فسخ کردن یک قرارداد ملکی سه شرط اصلی وجود دارد که در زیر آمده است:

کسی که می‌خواهد قرارداد را فسخ کند برای انجام این کار اراده کند.
طرف مایل به فسخ این کار را با رضایت کامل و بدون اکراه انجام دهد. یعنی اگر فسخ کننده‌ی قرارداد متوجه اکراه و عدم تمایل فرد، به هر دلیل، برای فسخ قرارداد بشود حتی با وجود فسخ قرارداد، این فسخ اثر قانونی ندارد.
در نهایت فسخ قرارداد باید توسط کسی انجام شود که اصطلاحا “اهلیت” این کار را داشته باشد. به این معنی که از نظر سن و سال و عقل به ‌اندازه‌ی کافی قابل ‌اعتماد و موجه باشد
نکته‌ای که باید در خصوص فسخ قرارداد خرید و فروش ملک بدانید این است که تحت هیچ شرایطی به ‌صورت یک‌ طرفه نمی‌توانید معامله را فسخ کنید. این فقط در صورتی امکان‌پذیر است که این حق برای شما یا طرف مقابلتان در قولنامه ذکر شده باشد. این درست مثل قانون فسخ قولنامه در قراردادهای اجاره‌ی ملک است.

اما مورد دیگری که باید در خصوص فسخ قرارداد خرید و فروش ملک بدانید این است که اگر مصر هستید این کار را انجام دهید باید برای آن دلیل موجهی داشته باشید و توضیح این‌که شما از این معامله فقط پشیمان هستید و دلیل موجه دیگری ندارید، اصلا پذیرفتنی نبوده و قانون به خاطر آن به شما اجازه‌ی فسخ قرارداد خرید و فروش را نمی‌دهد.

یکی از قیودی که در قولنامه‌ها، چه برای اجاره‌ی یک ملک و چه فروش و خرید خانه آن ذکر می‌شود، این است که اگر هر یک از طرفین بنا به دلیلی به ‌جز آنچه در بالا به آن‌ها اشاره شد مایل به فسخ قرارداد باشند، باید به ‌طرف مقابل ضرر و زیان بدهد.درصورت توضیحات بیشترازطریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید.باتشکر