حکم جلب واسه من صادر میشه فردا؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۳۵ #28610108

سلام شبتون بخیر ،
دوستان عزیز سوالی داشتم از خدمت شما
من مبلغ ۲۰ میلیون تومان بدهی دارم که طلب کار به واسطه زور مبلغ ۲۰ میلیون از من سفته گرفت
به دلیل نتوانستن در پرداخت باز هم مبلغ ۱۰۰ میلیون بابت تضمین از من سفته گرفتن و من هم متعهد شدم هر ماه مبلغ ۲ میلیون پرداخت کنم که برجهای ۱۱ و ۱۲ را پرداخت نموده ام
الان با این وضعیت اپیدمی چون شغل من اشپزی هست رستوران تعطیل شده و من موقتا بیکار هستم
طلبکار هم میخواد فردا سفته ها را به مبلغ ۱۲۰ میلیون تومان به اجرا در بیاره
امکان دفاع دارم از خودم؟ و یا در این اپیدمی همگانی حکم جلب صادر میشه؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر تا کنون نسبت به مطالبه وجه سفته ها اقامه دعوا نکرده اند تا زمانی که اقدام نکنند و حکم محکومیت شما صادر نشود و اجراییه صادر نگردد امکان جلب وجود ندارد
شما در دادگاه آنچه را که موقعیت هست بگوید و دلایل خود را ارائه تا دادگاه رسیدگی نمایند

سلام
خیر تا زمان قطعی شدن رای صادره و بعد صدور اجرائیه ، حکم جلب صادر نخواهد شد

با سلام
با اارائه دادخواست مطالبه طلب بلافاصله جلب صادر نمی شود و باید جلسه دادگاه تشکیل شود و شما از خود دفاع نمایید.در ثانی فعلا به دلیل بیماری حکم جلب در اکثر نقاط کشور تا اول خردادماه صادر نمی شود.ثالثا شما باید اثبات نمایید که این سفته ها بابت ضمانت وجه اول بوده است.بهتر است از وکیل کمک بگیرید در دفاع از خود.

با سلام
حکم جلب فی الفور انجام نمیشود و باید بعد شکایت شخص وقت دادرسی از طرف دادگاه تعیین و به طرفین ارسال گردد که معولا دو ماه طول خواهد کشید و سپس طرفین در جلسه دادرسی حاضر و از خود دفاع خواهند نمود و شما با مدارک و شواهد موجود میتوانید از خود در جلسه دفاع و نیز در صورت محومیت دادخواست اعسار دهید.