می تواند خانه را پس بگیرد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۸۲۶ #28578907

سلام
۲ سال پیش نامزدم ملکی که قرار بود به عنوان مهریه به من بده به نام من زد الان هنوز نامزد هستیم و قصد جدا شدن داریم در مبایعه نامه با کد رهگیری ثمن معامله از چک ایشان پرداخت شده است ایا می تواند خانه را پس بگیرد؟ سند تک برگ هم به نام من شده ۶ دنگ

مشاوره حقوقی مهریه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر در مدت عقد رابطه زناشویی نداشته اید و بخواهید از هم طلاق بگیرید، بایستی نصف مهریه را مسترد نمایید. در این صورت تنها مالکیت سه دانگ ملک از آن شما خواهد بود.

میتونید دادخواست الزام به انتقال بدید

سلام
باتوجه به فرمایشات حضرتعالی که هنوزدرمرحله نامزدی هستیدوقرارشده ملک رابعنوان مهریه بنام شما انتقال داده وهیچ مبایعه نامه ای هم دراین خصوص بین شما ونامزدتون منعقدنشده درنتیجه بر اساس ماده ۱۰۳۷ قانون مدنی " هریک از نامزدها می توانند در صورت به هم خوردن وصلت منظور ، هدایایی را که به طرف دیگر یا ابوین او برای وصلت منظور داده است مطالبه کند و اگر عین هدایا موجود نباشد ، مستحق قیمت هدایایی خواهد بود که عادتا نگاه داشته می شود ، مگر اینکه آن هدایا بدون تقصیر طرف دیگر تلف شده باشد . " میتواندملک را اشما مستردنماید

وقت بخیر

چنانچه خود شما اشاره نموده اید این ملک برای مهریه به شما انتقال داده شده و حق شما خواهد بود .

اگر اثبات شود که به عنوان مهریه داده است قابل استرداد نیست ولی اگر اثبات شود که بطور رایگان به شما هبه نموده و هنوز در مالکیت شماست می تواند مسترد نماید

با سلام
چنانچه خود شما اشاره نموده اید این ملک برای مهریه به شما انتقال داده شده و حق شما خواهد بود .

سلام شما مالک رسمی ملک هستید و غیر قابل استرداد است