در شرایط زیر چگونه تقاضای حصر وراثت نماییم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۹ #28571086

در تاریخ ۱۱/۸/۵۸ طبق یک نوشته عادی با حضور چندین شاهد عمویم بابت کمک به مخارج روزمره و بیماری و نیز مخارج عرفی و شرعی بعد از فوت سهم الارث خود از زمین کشاورزی به پدرم واگذار و از خود سلب مسئولیت و ادعا نموده است و در ۱۶/۸/۵۸ پدربزرگ فوت نموده است، زمین از آن تاریخ تاکنون در ید و تصرف پدرم بوده و بعد از فوت پدرم در اختیار ماست و عمویم تا زمان فوت خودش قبول داشته و هیچگونه ادعایی رسمی و غیر رسمی نداشته و بعد از او نیز وراث تاکنون طرح ادعایی نکرده اند.
حال ما می خواهیم تقاضای حصر وراثت نماییم تکلیف چگونه است؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
ابتدا تقاضای انحصار وراثت داده و در اموال متوفی اگر سند رسمی ندارد، آنرا ذکر کنید و اگر سند رسمی دارد پس از اخذ انخصار وراثت نسبت به آن اقامه دعوا کنید

سلام باید نسبت به سهم الارث عمویتان از پدرش علیه ورثه عمو دعوی اثبات مالکیت مطرح کنید سپس اموال پدرتان را تقسیم کنید . لیست اموال و دارایی باید به اداره دارایی اعلام گردد .

در حصر وراثت نیازی به ذکر آن مال نیست ولی در تحریر ترکه بایستی اموال یاد شده دارای سند عادی را جزو اموال متوفی ذکر و بعدا تقاضای تقسیم آنرا بنمایید.