مجازات لواط چیست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۷۰۹ #28562849

با سلام،
مجازات لواط دو پسر که هنوز به سن ۱۸ سالگی نرسیده اند چیست ( همچنین مجازات با دخول و بدون دخول را بگویید ) با تشکر. یا حق

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مجازات حدی فاعل در صورتی که مفعول اکراه داشته باشد یا اینکه فاعل خودش همسری داشته باشد که بتواند با او رابطه جنسی داشته باشد : اعدام است در غیر این صورت حد او صد ضربه شلاق خواهد بود .

- مجازات حدی لواط برای مفعول در هر صورت ( وجود یا عدم وجود احصان یعنی چه همسر داشته باشد چه نداشته باشد ) اعدام است .

پسران درسن ۱۵سال به بلوغ می رسند و از لحاظ قانونی دارای مسولیت کامل هستندومحازات لواط ۱۰۰تازیانه درصورت عدم عنف می باشد

سلام" در فرض سؤال لواط عبارت از دخول اندام تناسلی مرد به اندازه حشفه {ختنه گاه} در دبر (مجرای مقعدی} انسان مذکر است. حد لواط برای فاعل {آمیزش کننده} در صورت عنف و اکراه {اجبار و زور} یا دارا بودن شرایط احصان اعدام و در غیراینصورت ۱۰۰ ضربه شلاق است. حد لواط برای مفعول {آمیزش شونده} در هر صورت (احصان و عدم احصان) اعدام است. در صورتی که فاعل غیرمسلمان و مفعول مسلمان باشد حد فاعل اعدام است. احصان عبارت است از آنکه مرد همسر دائمی و بالغ داشته باشد و در حالی که بالغ و عاقل بوده از طریق قبل {فرج} با همان همسر در حال بلوغ ، وی جماع {آمیزش} کرده باشد و هر وقت بخواهد امکان جماع از همان طریق را با وی داشته باشد. تفخیذ عبارت از قرار دادن اندام تناسلی مرد بین ران ها یا نشیمن گاه انسان مذکر است. دخول کمتر از ختنه گاه در حکم تفخیذ است. در تفخیذ حد فاعل و مفعول صد ضربه شلاق است و از این جهت فرقی میان محصن و غیرمحصن و عنف و غیرعنف نیست.در صورتیکه فاعل غیر مسلمان و مفعول مسلمان باشد حد فاعل اعدام است. همجنس گرایی انسان مذکر در غیر از لواط و تفخیذ از قبیل تقبیل و ملامسه از روی شهوت ، موجب ۳۱ تا ۷۴ ضربه شلاق تعزیری درجه ۶ است. حکم این ماده در مورد انسان مؤنث نیز جاری است. مسؤولیت کیفری در حدود ، قصاص و تعزیرات تنها زمانی محقق است که فرد حین ارتکاب جرم ، عاقل ، بالغ و مختار باشد به جز در مورد اکراه بر قتل. افراد نابالغ مسؤولیت کیفری ندارند. سن بلوغ در دختران و پسران به ترتیب ۹ و ۱۵ سال تمام قمری است.

حد لواط برای فاعل درصورت وجود شرایط احصان و عنف و اکراه اعدام و در غیر این صورت صد ضربه شلاق است ولی برای مفعول در هر صورت اعدام است
اما حد تفخیذ(قرار دادن الت تناسلی مرد بین رانها و نشینمگاه انسان مذکر)در هر صورت صد ضربه شلاق برای فاعل و مفعول است
و برای همجنسگرایی انسان مذکر غیر از موارد یاد شده مجازات۳۱تا۷۴ضربه شلاق تعزیری درجه۶در نظر گرفته شده
اما در نظر داشته باشید در جرم حدی اگر فرد بالغ کمتر از هجده سال، ماهیت جرم انجام شده و یا حرمت آن را درک نکنند و یا در رشد و کمال عقل آنان شبهه وجود داشته باشد، حسب مورد با توجه به سن آنها به اقدامات تامینی تربیتی محکوم میگردند

سلام و درود
از سن ۱۵ سالگی(قمری) مسئولیت کیفری کامل است، حکم لواط برای فاعل در صورت عنف(به اجبار)اکراه یا دارابودن شرایط احصان(یعنی در صورتی که همسر نداشته باشد و یا داشته باشد و دسترسی برای عمل زناشویی با وی نداشته باشد) اعدام و در غیر اینصورت ۱۰۰ ضربه شلاق است.
برای مفعول مجازات اعدام دارد، حتی اگر شرایط احصان داشته باشد.)
در صورتی که مورد لواط تشخیص داده نشود و در حکم تفخیذ باشد مجازات فاعل و مفعول ۱۰۰ ضربه شلاق است.