آیا من میتوانم با عقد یک قرارداد دو طرفه، مدیریت حساب بورسی فرد دیگری را بپذیرم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۷۵۵ #28540917

درود. آیا من میتوانم با عقد یک قرارداد دو طرفه، مدیریت حساب بورسی فرد دیگری را بپذیرم (در حساب بورسی صاحب سرمایه برایش خرید و فروش انجام دهم) با این شرایط که اگر به سود منتهی شد درصدی از سود به من پرداخت گردد اما اگر منجر به زیان شد زیان با صاحب سرمایه باشد و متوجه من نگردد؟

بخش دوم سوال: آیا صاحب سرمایه بعدا در صورت زیان می تواند شکایت کند که من فاقد صلاحیت یا مجوز لازم بوده ام و ادعای خسارت نماید؟

مشاوره حقوقی بورس
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله منع قانونی ندارد در قالب قرارداد جعاله مفاد قرارداد را تنظیم نمایید.

سلام وقت به خیر
با رجوع به دفتر ثبت اسناد رسمی درخواست کنید برای شما یک قرارداد مضاربه تنظیم کند
دقت کنید حتما باید عنوان عقد مضاربه باشد.
در صورت رعایت عرف معاملات بورسی یعنی در نظر گرفتن مدیریت سرمایه و مدیریت ریسک و تحلیلی تکنیکال و تحلیلی بنیادین و....در حدود متعارف سبد گردانی اگر در قالب عقد مضاربه منعقد شود مسولیت خاصی برای شما نخواهد داشت در فرض زیان مالک.
توجه بفرمایید حدود متعارف سید گردانی و علم نسبی باید داشته باشید که در حدود عرف متعارف اینگونه قرارداد ها اقدام کرده باشید.
میزان شراکت شما هم باید با صورت درصدی تعیین شود در غیر این صورت عقد مضاربه باطل خواهد بود

سلام. بهتر است از این کار خودداری کنید زیرا امکان ابطال چنین قراردادی وجود دارد .

۱- بله . انعقاد چنین قراردادی امکانپذیر بوده و منع قانونی ندارد .
۲- خیر . نمیتواند چنین ادعایی بنماید .

به نظر من قرار داد حق العمل کاری ببندید و از شخص مقابل یک وکالت کاری اتجام امور بورسی بگیرید