من را مفقودالاثر معرفی کردند ولی من خودم را معرفی کردم روال این پرونده چه قدر زمان می برد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۳۳ #28539152

سلام من رو مفقودالاثر اعلام کردن و من رفتم اعلام کردم که هستم ،اما هنوز پرونده باز هست و دارند تحقیق میکنند ،میخواستم بدانم علتش چیست،من باید چیکار کنم؟

مشاوره حقوقی ثبت احوال
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به شعبه مورد نظر مراجعه و پیگیری کنید

سلام
باید سریعا پیگیری شود چونکه از نظر مالی در حق شما اجحاف نشود

علتش را شما باید جویا شوید ازطریق مراجعه به دادگاهی که پرونده درآنجا مطرح است

سلام و وقت بخیر
با توجه به اینکه شما ابراز وجود نمودید و محرز شده که شما مفقود نیستید بنابراین به نظر می رسه که این پرونده با موضوع مفقودیت شما باید مختومه اعلام شود،مگر اینکه موضوعی مرتبط با این قضیه در جریان رسیدگی باشد با ثبت نام در سامانه ثنا می توانید از مواردی که مطرح می شود اطلاع پیدا کنید.