طریقه تنظیم سفته با عنوان ضمانت حسن انجام کار چگونه است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۸,۸۴۵ #28510

با سلام در مورد یک قرارداد طراحی و نظارت ویلا کارفرما از ما به عنوان مشاور درخواست سفته به مبلغ 3 برابر مبلغ قرارداد طراحی را به عنوان حسن انجام کار نموده است که در قراراداد فی مابین هم به آن اشره شده است که تحت عنوان حسن انجام کار اخذ میگردد. لطفا مواردی را که جهت پر کردن سفته تحت عنوان ضمانت حسن انجام کار باید لحاظ گردد را بفرمایید با تشکر از راهنمایی های شما

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موارد ذیل درج شود:
۱. اعتبار این سفته صرفا تا پایان قرارداد شماره... است.
۲. بابت حسن انجام کار
۳. اشاره به سفته در قرارداد

بهتراست که این عمل درنظر ۲شاهد صورت گیرد وحتما در سفته عنوان شود که ضمانت جهت حسن کارمیباشد

حتما دقت بفرمایید که تاریخ پرداخت سفته ، به جای درج تاریخ عبارت" سفته بابت حسن انجام کار " قید کنید و اصلا تاریخ پرداخت ذکر نکنید . مثلا می توانید در سفته متن " در وجه شرکت………. بابت تضمین حسن انجام کار قرارداد شماره ..... " را بنویسید . در هر صورت ذکر اینکه سفته به چه منظور صادر شده خیلی مهمه . درضمن حتما در سفته ذکر کنید که آن را وجه چه کسی یا چه شرکتی صادر کرده اید .
نکته مهم دیگه اینکه از کارفرما بخواهید در صورت عدم ثبت ، حتما شماره سفته را در قرارداد درج کند . یک نسخه از آن را کپی و نزد خود نگه دارید تا در صورت امتناع کارفرما از استرداد آن بعد از قطع روابط کاری ، بتوانید از طریق مراجع قضایی اقدام کنید .

به هر نظر من آن است چون سفته جز اسناد برواتی و دارای اوصاف خاصی است نباید به عنوان ضمانت داده شود بهتر است قرارداد تنظیم کنند و وجه التزام قرار دهید

در روی سفته حتما عنوان تضمین جهت حسن انجام کار نوشته شود
.

با سلام در روی سفته حتما عنوان تضمین جهت حسن انجام کار نوشته شود

بسمه تعالی: در قسمتی که نوشته حواله کرد مرقوم بفرمایید بعد از ذکر نام طرف قرارد اد ، بابت ضمانت حسن انجام کار با جلب نظر کارشناس. یا بنویسید بایت تضمین حسن انجام کار به تبع قرار دادشماره ... با جلب نظر کارشناس و در قرار داد هم توضیح دهید با ذکر شماره سفته ها . والله و اعلم