آیا با همون کارت ملی هوشمندی که پسوند فامیلی دارم بهمراه شناسنامه جدیدم میتونم اقدام کنم؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۲۷۷ #28506562

سلام بنده قبل از کرونا پسوند نام خانوادگی خود را برداشتم کارت ملی هوشمند رو قبل از برداشتن پسوند داشتم ، الان برای پاسپورت بخوام اقدام کنم چه باید بکنم؟اول باید کارت ملی رو مجددا بگیرم؟باتوجه به اینکه صدور کارت ملی برای متقاضیان مدتی است ک بدلیل نبود امکانات مقدور نمیباشد راهنماییم میکنید

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مدارک شما می بایست اصلاح گردد
رسیدی که ثبت احوال به شمامی دهد معتبر است

با احترام
رسیدی که برای در خواست کارت ملی جدیددریافت می کنید معتبر می باشد و با همان رسید و شناسنامه می توانید اقدام نمایید

درود درخواست صدور کارت ملی جدید مطرح نمایید.

بادرودوسلام می بایست مدارک شناسایی تصحیح شود.

سلام
برگه رسیدی که از اداره ثبت احوال دریافت می کنید برای پیگیری امور اداری و پاسپورت کفایت میکند

درود بر شما.
با توجه به لزوم اصلاح اسناد هویتی ، برای کارملی اقدام و رسید دریافت کنید . با این رسید بر اساس مدارک هویتی جدید می توانید برای گذرنامه اقدام نمایید.

درخواست صدور کارت ملی جدید مطرح نمایید، رسیدی به شما داده خواهد شد که معتبر است.