آیا ۲ خودکار بودن در سند عادی که زوج هم اقرار به آن کرده می تواند دلیل رد سند باشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۳ #28502975

با سلام
عرض ادب و احترام خدمت وکلای محترم
یک فقره سند دستی معمولی بخشش مهریه در صبح توسط شاهد ها و یک طرف زوج، با یک خودکار و استامبر امضا می شود زوجه صبح جلسه امتناء می کند و سپس مجدد در یک مهمانی خانوادگی همان روز عصر ودر منزل دیگر زوجه درخواست می کند در حضور همان شاهدها امضا وانگشت بزند چون کاغذ اتفاقی در جیب زوج بوده . سپس این کار توسط یک خودکار آبی دیگر و استامبر دیگری پای همان کاغذ صبحی توسط زوجه در منزل دیگری درج می گردد، الان بعد از ۹ سال کار به دادگاه کشیده و زوجه علی الرقم اینکه زوج ابتدا وکالت طلاق به ایشان داده بوده است و قول داده بوده که مهریه را مطالبه نکند اما زوجه مطالبه کرده حالا زوج بیچاره هیچ راهی جز سند دستی ندارد آیا ۲ خودکاره بودن در سند عادی که زوج هم اقرار به آن کرده می تواند دلیل رد سند باشد؟؟ با ینکه هنه شاهدند زوجه بعدا امضا کرده است. ۹ سال از این ماجرا گذشته.

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دو خودکاره بودن دلیل بر بی اعتباری سند نیست
شما میتوانید تنفیذ تعهد زوجه و عدم مدیونیت خود را از دادگاه بخواهید