آمار دقیق اموال ایشونو به این نحوی که دفترخونه گفته ندارم؛ تکلیف بنده چی هست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۹۵ #28500994

با سلام و وقت بخیر
و ممنون از پاسخ سرکار خانم-----
بنده با مدارکی که فرمودید مراجعه کردم دفترخانه ازدواج، جهت دادخواست مهریه...
منتها سر دفتردار گفت حین تشکیل پرونده باید این موارد حتما تکمیل کنید :
شماره ثبتی اسناد و املاک زوج...
تیپ و شماره انتظامی خودرو زوج...
و شماره حسابای بانکی و یا فیش حقوقی ایشون..
و همینطور شناسه ثنای حقوقی که دفتر خدمات قضایی باید برم اونجا و بدن!!
گفتن اگر این موارد تکمیل نباشه درخواستتون بیهوده ست و سیصد هزار تومنم باید پرداخت وجه انجام بدم به دفترخونه....
باتوجه به اینکه من آمار دقیق اموال ایشونو به این نحوی که دفترخونه گفته ندارم و اینکه طبق فرمایشات وکلای عزیز ثبت از طریق دفترخانه راحت و بدون آمار اطلاعات و اموال از زوج هست...
درحال حاضر تکلیف بنده چی هست؟

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام از محضر دار نامه بگیرید به اجرای ثبت ، بقیه کارها رو خودشون انجام میدن

دفترخانه فقط اجراییه صادر میکند، برای توقیف اموال در خود اجرای ثبت استعلامات لازم گرفته میشود.

پس از اخذ صدور اجراییه از دفتر خانه با مراجعه به اداره ثبت و با معرفی اموال می توانید توقیف اموال را بخواهید

درخواست صدور اجرای مهریه از دفترخانه بدهید و پس از ارسال به اداره ثبت اموال ایشان را معرفی و توقیف کنید یا با صرفا ذکر مشخصات و کدملی تقاضای استعلام و توقیف بدهید

سلام
کار توقیف را اجراییات اداره ثبت انجام می دهد نه سردفتر وظیفه دفتر خانه ابلاغ اجراییه و تشکیل پرونده و ارسال آن به اداره ثبت است در اداره ثبت شما با ارائه شماره ملی زوج می توانید اموال او را استعلام کنید.

جهت دریافت مهریه میتوانید از طریق اداره ثبت اقدام نمایید. کلیه املاک و دارایی همسرتان توقیف میگردد.