آیا کارفرما می تواند از اجرای حکم ابلاغ اداره کار که به ضرر او صادر شده سرباز بزند؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۶۰ #28491430

باسلام
اگر اینطور کند چه باید کرد؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام کارفرما ملزم به اجرای حکم میباشد میتوانید ازطریق اجرای احکام اقدام فرمایید

بادرودوسلام باید ایشان رای صادره را اجرانمایند.

سلام، خیر ایشان رای صادره را باید اجرا نمایند

با احترام به شعبه مورد نظر اعلام سرپیچی از دستور نموده تا تخلف دیگری نیز برایش احراز شود

خیر در صورت استنکاف می توانید از طریق اجرای احکام دادگاه اقدام کنید

سلام خیر
در این صورت از دادگاه درخواست اجرای رای نمایید

کلیه آرای قطعی مراجع حل اختلاف قانون کار و حل اختلاف به وسیله اجرای دادگاه های دادگستری به مورد اجرا گذاشته می شود.” وبرابر ماده ۲ همان آیین نامه ”مرجع صلاحیت دار برای اجرای آرای قطعی مراجع حل اختلاف قانون کار، اجرای دادگاه محل کارگاهی است که موضوع اجرائیه از لحاظ نصاب در صلاحیت آن دادگاه میباشد