آیا می توان از پدر دختر بخاطر رفع نکردن عیب بینی دختر که در اثر حادثه به وجود آمده است شکایت کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۶۴ #28470605

باسلام و وقت بخیر سوالی داشتم
آیا خانمی که در دوران سن ۱۰ سالگی خود حادثه که منجر به شکستگی و انحراف بینی اش میشود و در ان زمان پدرش که میبایست جهت درمان و رفع رجوعش اقدامی میکرد ولی انجام نداده و شکستگی و انحراف ان را برطرف نکرده و حال که اون دختر متاهل شده و شوهرش که تصمیم به درمان و رفع این مشکل برامده که با مراجعه به پزشکان اعلام میدارن مبلغ ۷ میلیون تومان هزینه اش میشود این موضوع را شوهر اون خانم به پدر اون خانم مطرح که شما این هزینه را بپردازید زیرا اتفاقی که برای همسرم افتاده در زمان مجردی و خانه شما بوده رخ داده که میبایست رفع رجوع میکردید اما اقدامی نکردید که در این خصوص پدر دختر بیان می دارد بنده همان زمان رفع رجوع کردم ولی در صورتی پزشکان حال این را رد میکنند و میگویند که بینی انحراف و کج است.
آیا شوهر خانم میتواند علیه پدر دختر طرح دعاوی شکایت کند؟
و خواستار پرداخت هزینه عمل جراحی توسط ایشان نماید به چه صورت اقدام کند؟
و آیا این سهل انگاری و قصور و خیانت در امانت نکرده؟
ایا این جرم نیست چه مجازاتی در قانون برایش در نظر گرفته شده است در مجموع لطفا راهنمایی ام کنید چجور و چگونه اقدام کند که به نتیجه برسد براساس چه ماده قانونی اصلا نتیجه ای دارد یا خیر؟
ممنون میشوم اگه پاسخی جامع و کامل بهم بدهید.
یاحق.

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
این قصور جرم نیست لذا پدر مسولیتی ندارد و شما نمی توانید از ایشون شکایت کنید .

پدر مرتکب جرم نشده که بخواهید ازوی شکایت کنید

با سلام
برطرف نکردن انحراف بینی دختر در زمان مجردی توسط پدرش جرم نبوده و به هیچ عنوان نمی توان از ایشان بابت این موضوع شکایت نمود.