شکایت از برادر میتوانم بکنم؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۲۷۷ #28468257

پدر من فوت کرده است ولی برادر بسیار نامتعادل نامرد زورگویی دارم که فقط اذیت میکند بااینکه من مستقل هستم وبا خانواده هستم اما خیلی اذیت میکند ضرب و شتم. میتوانم از ایشان شکایت کنم؟؟؟؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما امکان اقامه شکایت را دارا می باشید می توانید به استناد ادله و مدارک موجو د از طریق دفتر خدمات قضایی طرح شکایت نمایید

با سلام
بله شما می‌توانید با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی با عنوان ضرب و شتم از برادرتان شکایت نمایید و از طریق گواهی پزشکی قانونی و شهادت شهود ادعای خود را ثابت نمایید.

در صورت داشتن ادله و مستندات کافی میتوانید تحت عنوان ضرب و شتم عمدی شکایت کنید.

سلام
بله با طرح شکایت ضرب و جرح قابل پیگیری می باشد .

با درود .بلی شما میتوانید برعلیه برادرتون شکایت کیفری ایراد ضرب و شتم با استناد به شهود و گواهی پزشکی قانونی نمایید

با درود و احترام .
کاربر گرامی وبسایت ، با توجه به فرض سوال و گفته شما ، ( بله شما می‌توانید ؛ شکایت ضرب و شتم بکنید و آن را از طریق دفاتر خدمات قضایی ارسال کنید .... البته باید مدارک و شواهد را نیز داشته باشید . )
موفق باشید .

سلام به استناد شهادت شهود میتوانید شکایت ضرب و شتم را مطرح نمایید