نحوه رفع توقیف خودرو حامل مواد مخدر به چه صورت است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۹ #28465748

با سلام بهمن ماه پارسال یک دستگاه خودرو که مالک آن میباشم را به یکی از دوستانم به صورت امانت نامه دادم وی مبلغ ۱۰ تومن آن را داد و کل ثمن ۸۵ تومان بود به همین دلیل بالای برگه نوشتم امانت نامه و مهلت پرداخت باقیمانده ۴۰ شب بود چنانچه پول را پرداخت ننماید معامله فسخ و خودرو به نفع فروشنده میشود و در پایان نوشتم چونکه مبلغ کل پول پرداخت نشده است خودرو به صورت امانتی تحویل خریدار گردید است چون با او از این حرف ها نداشتیم قولنامه را دستی نوشتم داخل یک برگ دفتر بود متاسفانه بعد از دو سه روز خودش.همسرش.برادرش و دو تن از بچه هایش در ماشین من در ایست بازرسی شهر کرمان در راه برگشت با ۳ کیلو گرم شیشه دستگیر شدند خوشبختانه مواد سازی نبوده است و او اظهار داشته که هر کاری کرده است من بی اطلاع بودم الان قریب به ۱۰ ماه است که ماشین من توقیف است و روز اول به کرمان رفتم و از من بازجویی کردند و گفتند چون که نظامی میباشی باید از طریق حفا و محل خدمتت تحقیق شود که آیا در این زمینه اشتهار داشته ای یا خیر بعد از گذشت ۹ ماه تحقیقات من صورت گرفت و به کرمان نیز ارسال شد و اینگونه بود که من هیچ گونه اشتهاری در زمینه مواد مخدر نداشته آمو ندارم الان بلا تکلیف مانده ام نمیدانم چیکار کنم تا ماشینم بعد از ۱۰ ماه ازاد شود وی برادرش با وثیقه آزاد گردیده است و الان خودش و همسرش در زندان به سر میبرند و هنوز حکم شان را نداده آن من باید چیکار کنم الان ماشین آزاد شود به دادگاه کرمان هم زنگ میزنم جواب نمیدهند و پاسخ گو نیستند راهی جلو پاییم بگذارید تا ماشین را آزاد کنم به نظرم هیچ مانعی برای آزادی ماشین وجود ندارد مشاوره میخواهم سپاس گذارم هر کس اطلاعی دارد پاسخ بنده حقیر را بدهد ممنونم

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، شما ابتدا به اتهام خیانت در امانت شکایتی علیه طرف مقابل مستند به قراداد مطرح کنید هم زمان هم دادخواست استرداد مورد امانت رو مطرح کنید کاری به پرونده کرمان نداشته باشد پس از اخذ رای شما می‌توانید خودرو خود را مسترد کنید و از طریق آن پرونده هم می‌توانید بعنوان ورود ثالث با تقدیم دادخواست وارد شوید بایستی اعمال تا استرداد مطابق با قانون باشد راه دارد.