ماده قانونی که میتوانم قید و تحت عنوانش شکایت کنم را لطف کنید بمن بگویید؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۲۷۸ #28458889

با سلام،دادنامه ای در سال ۹۶ بعد از قطعیت جهت اجرا به اجرای احکام رفته محکوم علیه با اعمال نفوذ و قاضی با جانبداری مانع اجرای حکم میشوند ،پیگیری های اینجانب به مدیر کل محترم علی رغم دستورات کتبی تاکنون هیچ نتیجه ایی نداشته ایا میتوانم از قاضی در دادسرای انتظامی شکایت کنم ؟
چیکار کنم زودتر به نتیجه برسم و حکمم اجرا بشود
با تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چنانچه دلایل کافی جهت اثبات موجود است اقدام بفرمایید

با سلام
نکته ای که همکاران محترم توجه نکرده اند این است که شکایت از قضات مطابق قانون با گذشت ۳ سال از تاریخ وقوع تخلف، مشمول مرور زمان می شود. در مورد موضوع شما هم با توجه به اینکه اتفاق مذکور مربوط به سال ۹۶ بوده مشمول مرور زمان شده و قابل پیگرد نیست. اگر دلیل دارید از طریق اعاده دادرسی در صدد احقاق حق خود باشید.

سلام
به واحد ارجاع مراجعه کنید

با سلام
در صورت داشتن ادله و مدارک مستند وجود دارد

وقت بخیر چنانچه دلایل کافی و مستند دارید می‌توانید شکایت کنید

باسلام و درود امکان شکایت در صورت داشتن ادله و مدارک مستند وجود دارد.

سلام ،چنانچه دلایل کافی و مستند دارید امکان شکایت وجود دارد.....