با توجه به اینکه اصلا مدرکی بابت موارد گفته شده ندارند و همه اتهام است این قرار در یک دادگاه بررسی می شود؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۶۱ #28457672

من و پدرم به توهین.تخریب.ضرب و جرح عمدی.خیانت در امانت و ممانعت از حق متهم شده بودیم که بعد از بررسی در دادسرا قرار منع تعقیب صادر شد.شاکی ضمن اعتراض به قرار یک شاهد که در کوچه بوده گفته که من صداهایی شنیدم و سپس شاکی رو آسیب دیده دیدم.دادگاه کیفری دستور تکمیل تحقیقات رو داده.الان مجدد قرار نهایی صادر شده و برای توهین و خیانت در امانت منع تعقیب و برای ضرب و جرح جلب به دادرسی صادر کرده ودرانتها نوشته که اظهارنظر دادیار نسبت به تخریب و ممانعت از حق در صلاحیت مستقیم دادگاه است.و نتیجه چگونه است؟

مشاوره حقوقی دادسرا
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در مهلت مقرر اعتراض کنید.

با سلام و درود . شما میبایست اعتراض کنید .

باسلام

کلیه دفاعیات و شهود خود را اگر موجود باشد به دادگاه ارائه دهید.

درود.میتوانید به تصمیم دادگاه اعتراض کنید

امکان اعتراض برای شما وجود دارد

بادرودوسلام اعتراض امکان پذیر می باشد.

با سلام
امکان اعتراض وجود دارد .