گرفتن پرینت پیامک های من توسط همسرم، امکانپذیر است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲,۲۰۹ #28436381

سلام
من خانومی هستم که به مدت سه ساله با پسری فقط رابطه پیامکی دارم و الان در حال طلاق از همسرم هستم من خودم به ایشون گفتم که با کسی در ارتباطم.
آیا در دادگاه میتونه از من شکایت کنه و پرینت پیامک هامو بگیره؟

مشاوره حقوقی طلاق
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به صرف ادعای شما وبدون دلیل نمیتواند شکایت کند

با سلام دوست عزیز در دادگاه کیفری با عنوان رابطه نامشروع میتواند از شما شکایت کند و قاضی دستور پرینت پیامکها را خواهند داد متن پیامکها نشانگر وجود یا عدم رابطه نامشروع خواهد بود اما اگر از طریق فضای مجازی مانند تلگرام و واتس اپ باشد اگر اکانت شخص پاک شود دیگر علیه ان فرد نمیتوان شکایتی کرد همچنین حتی با اثبات رابطه نامشروع نیز مهریه شما سلب نمیشود میتوانید در خواست حق و حقوق خود را بکنید.

با سلام
با توجه به توضیحات شما عمل مشمول رابطه نامشروع نخواهد بود

با سلام -ایشان میتواند از شما شکایت کند ولی فقط با ارائه پیامکها راه بجایی نمیبرد مگر دلایل وشواهد محکم تری داشته باشد .

اگر ایشان از شما تحت عنوان رابطه نامشروع شکایت کرده باشند قاضی می تواند چنین دستوری را صادر کند.اما اگر فقط بخواد طلاق دهد این حق را دارد و بدون پرینت پیامک هم می تواند طلاق دهد.اگر پیامها از طریق تلگرام صادر شده باشند و اکانت پاک شود امکان رهگیری و اثبات بسیار کم و یا غیرممکن می شود.

با سلام
در دادگاه کیفری تا زمانی که همسرش هستید میتواند شکایت رابطه نامشروع بکند اما صرف پیامک بدون عکس یا فیلم به نتیجه نمیرسد