چند روز وقت دارم تا خودم رو به اداره معرفی کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۷۶ #28428045

با سلام و احترام
امروز برای من اخطاریه اجرائیه مهریه اومده
گفتن بنا به اصرار زوجه اجرائیه صادر شده لطفا به اداره پنجم اسناد رسمی مراجعه کنید در غیر اینصورت حق هیچگونه اعتراض نداشته و خسارت وارده بر عهده شماست، مهریه خانمم ۴۰۰ تا سکه به همراه یه سفر حج میباشد.
چند تا سوال داشتم
اول اینکه چند روز وقت دارم تا خودم رو به آنجا معرفی کنم؟
دوم اینکه اونجا قراره تمام مال و دارایی من را توقیف کنند؟
( یک منزل مسکن مهر دارم و یک ماشین تیبا )
سوم اینکه چون با ماشین توی اسنپ کار میکنم امکانش هست از توقیف در بیاد؟
و چهارم چون دو هفته دیگه برای سفر کربلا عازم هستم از حالا ممنوع الخروج هستم یا تا حکم تصویب نشد امکان خروج از کشور رو دارم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تا ده روز فرصت دارید مهریه را بپردازید تا مشمول پرداخت نیم عشر نشوید ، ماشین توقیف میشود مگر آنکه مدارک وسیله کار بودن را ارائه نمایید و منزل جزو مستثنیات دین است .

با سلام صرف معرفی خود موضوع اجراییه نیست ظرف ده روز باید مهریه راپرداخت کنید در غیر این صورت طلبکار میتواند درخواست توقیف اموال و حسابهای بانکی و بخشی از حقوق و ممنوع الخروجی نماید.. و در صورت شروع عملیات اجرایی پرداخت یک بیستم مبلغ اجراییه مهریه نیز(نیم عشر) بر شما تحمیل خواهد شد. توقیف مستثنیات دین انجام نخواهد شد.(ماشین تیبا به علت وسیله کار بودن توقیف نخواهد شد و مسکن مهر نیز از توقیف مستثنا خواهد شد.) از اکنون ممنوع الخروج نخواهید شد تا ده روز فرصت اجراییه بگذرد.

ازطریق اداره پنجم‌ اجرای ثبت ، به لحاظ مستثنیات دین ماشین توقیف نمیشود.‌
اجرای ثبت فقط بحث توقیف اموال هست . هرچه زودتر بروید تکلیفتان مشخص شود لذا این هفته مراجعه کنید تا حداقل خودرو توقیف نشود

سلام.ظرف ۲۰روز مهلت دارید پرداخت کنید وگرنه تمام اموال شما توقیف میشه و باید دادخواست اعسار در دادگاه بدهید وپس از ۲۰روز ممنوع الخروج خواهید شد در صورت درخواست زوجه