چک برگشتی دارم و امروز پیامک ثبت دادخواست اومده، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶۴۶ #28403843

من چکم برگشت خورده و شخص مقابل هم از طریق ثبت اقدام کرده و هم امروز برای من پیامک اومد که دادخواست علیه شما در دادگاه عمومی حقوقی ثبت شده است. حال چند تا سوال داشتم.
من باید برای دفاع در دادگاه حضور داشته باشم؟
اگر درخواست اعسار قبول نشه باید برم زندان؟
این پروسه چقدر زمان می بره؟
آیا بهتره وکیل بگیرم؟

مشاوره حقوقی چک
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام - بهتر است شما جهت پیگیری پرونده به شعبه مراجعه نمایید وپیگیر پرونده شوید ودر صورت مشخص شدن روز جلسه دادرسی ،در آن جلسه حاضر ودفاعیات لازم را از خود بعمل آورید ، وایشون میتونن اموال ودارایی شمارو به دادگاه معرفی کنن وحکم توقیف اموال را بگیرن .واگر دادخواست اعسار شما رد شود بله شما باید روانه زندان شوید .چون پرونده حقوقی میباشد زمانبر میباشد وتا شاید بیش از یکسال هم زمان ببرد

اول اینکه پروسه زمانبری و بین ۶ ماه تا یک سال است دوم هم با ارجاع به شعبه ای و برگزاری جلسه در صورت محکومیت فرصت اعتراض دارید به علاوه پس از قطعیت طرح امکان دادخواست اعسار دارید . در صورت عدم پرداخت اقساط جلب خواهیدشد

سلام
اگر دفاعیاتی مبنی بر باطل بودن رابطه حقوقی منشا و یا دارنده بدون حسن نیت بودن شخواهان دعوا دارید حتما لایحه دفاعیه قوی تنظیم نمایید
در صورت محکومیت به پرداخت می توانید اعسار بزنید نتیجه ان بستگی به نظر قاضی دارد

بله. بهتر است برای دفاع در دادگاه حاضر باشید.
اگر اعسار شما رد شود به تقاضای محکوم له حکم جلب صادر می شود.
یقینا داشتن وکیل به شما در روند دادرسی کمک بیشتری خواهد کرد.

سلام- باید در جلسات شرکت کنید. اگر توان پرداخت را نداشتید و اجرائیه صادر شود و حکم جلب شما را می توانند بگیرند پس باید قبل از اینکه حکم جلب تان را بگیرند درخواست اعسار بدهید. وگرنه اجرائیه صادر و حکم جلب را می گیرند شما باید بروید زندان و در زندان درخواست اعسار بدهید. پس وقتی رای دادگاه صادر شد بستگی دارد اگر مهلت اعتراض داشتید می توانید اعتراض بزنید پرونده شما به دادگاه تجدید نظر میرود و شما در این فاصله زمانی می توانید حتی در صورت امکان از زمان استفاده و وجه چک را پرداخت کنید/.

با سلام
سریعا نسبت به دادخواست اعسار با مدارک کافی اقدام کن
زمانبر بودن آن به دادگاه بر میگرده