پیش قسط واریز شده به حساب دادگستری را چگونه دریافت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۹ #28401959

پس از حکم قطعی دعوای اعسار و گذشت ۷ ماه، محکوم به تازگی پیش قسط را به حساب دادگستری واریز کرده و فیش واریز را به من تحویل داده است:
۱- برای دریافت پول واریز شده به حساب دادگستری چه اقدامی باید انجام دهم؟ مجددا به اجرای احکام مراجعه کنم؟
۲- برای دریافت اقساط عقب افتاده باید حکم جلب محکوم را گرفته و او را بازداشت کرد؟
سپاس

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید به اجرای احکام مراجعه کنید تا فیش مذکور از سوی قاضی پشت نویس شده و تحویل ذیحسابی گردد تا به حساب شما واریز شود . در خصوص اقساط معوقه نیز از طریق اجرای احکام میتوانید پیگیری نمائید .