آیا بعد از طلاق من به جز سهم اجاره ای که ماهانه برای ارثم دریافت میکنم، مستمری هم از نظر قانون به من میرسد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۴۸ #28395460

سلام و وقت بخیر! من زنی ۳۰ ساله هستم. پدر و مادرم فوت شده اند و من در حال طی مراحل جدایی از همسرم هستم. پدرم وصیت کرده بود تا وقتی که تکلیف من مشخص نشده فرزندان حق فروش خانه و مغازه اش را ندارند. بعد از گذشت چند ماه از عقد من پدر فوت شدند و بعد از گذشت یکسال منزل به یکی از خواهرانم فروخته شد. ( هنوز سند نزده است) همه ی خواهرها و برادرها به جز من و یکی دیگر از خواهرهایم سهم خود را از مغازه به یکی از برادرها فروختند و قرار نیست فعلا مغازه سند زده شود. حالا سوال من این است که آیا بعد از طلاق من به جز سهم اجاره ای که ماهانه برای ارثم دریافت میکنم اجازه مغازه که پدرم به عنوان مستمری دریافت میکرد از نظر قانون به من میرسد؟ یا خیر؟ با توجه به وصیت پدر آیا میتوانم در آن خانه سکونت داشته باشم یا معادل رهن آن خانه به من تعلق میگیرد یا خیر؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
غیر از سهم الارث به هر میزان که باشد چیز دیگه ای قانونا به شما تعلق نمیگیرد