آیا مادرم بدون اجازه فرزندان میتونه اموالش را به نام کسی وصیت بکنه؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۳۸۳ #28391627

سلام .پدرم فوت کرده و اموالی به مادرم رسیده از پدرم آیا مادرم بدون اجازه فرزندان میتونه اموالش را به نام کسی وصیت بکنه یا همان یک سوم مال را میتواند و دو سوم ماله فرزندان است .لطفا جواب بدهید ممنون میشم

مشاوره حقوقی ارث
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
سهم همسر فقط یک هشتم میباشد ونسبت به سهم خودش میتواند هرکاری انجام بدهد اما نسبت به سهم سایرورثه حقی ندارد

با درود الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید کسی نمبتواند مدعی شود

سلام
ایشان مادام که در قید حیات می باشد می تواند تمام اموال خود را وصیت نماید لیکن بعد از فوت تنها یک سوم از وصیت نافذ بوده و مازاد بر آن منوط به تنفیذ وراث می باشد

تا یک سوم اموال را می توانند وصیت نمایند لیکن در خصوص مازاد بر ان سایر ورثه می بایست تنفیذ نمایند

با درود
وصیت تا ۱/۳ صحیح و برای بیشتر تنفیذ وراث شرط است

با سلام هر شخصی که در قید حیات است می تواند هر نوع نقل و انتقالی نسبت به اموال خود انجام بدهد

باسلام و درود اگر مادر در قید حیات باشند می توانند اموال خود را به هرکس که می خواهند انتقال دهند اما اگر بخواهند برای بعد از مرگ وصیت نمایند تنها یک سوم آن امکان پذیر می باشد.