درخواست زوج برای بردن جهیزیه توسط زوجه چگونه رسیدگی میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۲۶ #28388286

سلام من و همسرم اختلافات و پرونده های زیادی در دادسرا و دادگاه خانواده داریم.ایشان یکبار اقدام به بردن ماشین من کردن و آنرا پس ندادن تا مجبور شدم توسط مراجع قانونی آنرا پس بگیرم.که کار به دادگاه کیفری رسید.آنجا هم خواستار بردن جهیزیه ام شد و گفت جهیزیه ام را ببرم که پیامک آن نیز موجود است.چندین بار هم که در زندکی زنلشویی اقدام به تعویض قفل درب منزل و ندادن کلید به بنده کرده که شکایت حقوقی کردم و مقصر و پرونده به دادگاه کیفری ارسال شده.ایشان برای آزار من اقدام به من گرفتن در شهرستانی که منبع اختلاف و آشوب زندکی ماست کرده و زمانی که من میخواستم به شهرستان برم و درخانه مستقر شوم دوباره به من کلید نداد و گفت من تعیین میکنم کی بیایی اینجا ن تو.بعداز ندادن کلید دادخواست طلاق دادم.با توجه به شرایط فوق و پرونده های جاری که مستندات آن نیز وجود دارد میتوانم طلاق بگیرم؟؟؟؟

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اشاره نشده چه پرونده هایی دردادسراودادگاه خانواده دارید . ودلایل عسروحرج را ذکرنکره اید

با درود فراوان
بهتر است وکیل اخذ نمایید .