در خواست فرجام خواهی نسبت به رای قاضی کرده است؛ باید چه کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۲۹ #28384167

با سلام
بنده آپارتمانی را خریداری کرده ام و تحت عنوان الزام به تنظیم سند رسمی پرونده ای در دادگاه دارم که جریان رسیدگی آن در دادگاه بدوی تمام شده و رای را گرفته ام متاسفانه متوجه شدم که فروشنده آپارتمان را اجاره داده است، سپس در خواست فرجام خواهی نسبت به رای قاضی کرده است کرده است باید چه کنم؟

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بعداز قطعیت رای در تجدیدنظر اگر فرجامخواهی کردید
بدوا از دفتر شعبه دیوانعالی کشور دستور توقف اجرای حکم را بنمایید تا نتیجه دیوان مشخص گردد وگرنه درخواست اجرای حکم بدین

اگر بدون تجدیدنظرخواهی اقدام به فرجام خواهی نموده باشد میتوانید درخواست اجرای رای را بکنید چرا که فرجام خواهی مانع اجرا نمی باشد .

سلام چنانچه دفتر دیوانعالی کشور دستور توقف اجرای حکم را صادر کند تا نتیجه دیوان منتظرباشید وگرنه درخواست اجرای حکم بدین