شکایت کنم حل اختلاف میره یا دادگاه؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۳۵۴ #28377382

سلام . من از کسی طلب دارم و ۱۰۰ میلیون سفته دارم که چند فقره سفته هست . یک سفته ۵۰ تومن و سه تا ۱۰ تومن و یکی هم ۲۰ تومن . واخواست بدم و شکایت کنم حل اختلاف میره یا دادگاه ؟
ممنونم

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صلاحیت دادگاه میباشد.

سلام در صلاحیت دادگاه است

سلام و عرض ادب
اقدام همزمان بر روی تمام سفته ها در صلاحیت دادگاه است. اگر تمایل به رسیدگی در شورا دادید جمع مبلغ تا سقف ۲۰ میلیون را اقدام‌نمایید

چنانچه همزمان مطرح کنید در صلاحیت دادگاه میباشد

بادرودوسلام چنانچه باهم تقدیم و تنظیم شکایت نمایید دادگاه صالح می باشد.

با سلام
اگر باهم شکایت نمایید در صلاحیت دادگاه است.

حسب توضیحات مبلغ ۲۰ میلیون به بالا در صلاحیت دادگاه است .