چه دلایل محکمی هست که دادگاه به من رد اذن پدر برای ازدواج بدهد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۱۰ #28375806

با سلام

پدرم با من لجه و منو نمیخواد و هرکسی رو که من به عنوان خواستگار معرفی میکنم رد میکنه چه دلایلی رو میتونم به دادگاه ارائه بدم که دادستان به من حکم رد اذن پدر برای ازدواج رو بدون معرفی خواستگار بده

مشاوره حقوقی قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورتی که شخص معرفی شده از سوی شما از سوی دادگاه موجه تشخیص داده و صلاح شما را در این ازدواج بداند و نیز اینکه اگر دلایل پدرتان برای رد این ازدواج موجه نباشد ، دادگاه حکم بر ازدواج شما خواهد داد

شما دادخواست خود را مبنی بر اذن ازدواج به طرفیت پدر مطرح نمایید و شخص مورد نظر خود را به دادگاه معرفی کنید. اگر به طور کلی ایشان مورد قبول دادگاه باشند اذن به شما اعطا خواهد شد

درخواست خود را به دادگاه مطرح کنید دادگاه بعد بررسی لازم در صورتی که واقعا پدر شما بدون هیچ دلیل و منطقی مانع ازدواج میشوند دادگاه به درخواست شما جواب میدهد

باسلام
درخواست اجازه ازدواج بدون اذن پدر را با معرفی خواستگار مورد نظررا خطاب به دادستان مطرح کنید درصورت تشخیص دادگاه مبنی براینکه مخالفت پدر هیچگونه توجیه قانونی وشرعی ندارد با درخواست شما موافقت میشود.

با سلام
شمص وورد نظر خود را به دادگاه معرفی کنید و دادخواست ازدواج بدون اذن پدر بدهید

با سلام شما دادخواست خود را مبنی بر اجازه ازدواج مطرح کنید و خواستگار خود را معرفی نمایید چنانچه دادگاه تشخیص دهد پدر بدون داشتن عذر موجهی مخالفت می نماید اذن به ازدواج می دهد

بایستی دادخواست اذن ازدواج را ثبت نموده تا با معرفی خواستگار از طریق دادگاه اذن در ازدواج بگیرید