آیا با یه قولنامه صوری اوردن از طریق خواهر ایشان میتوان مالک بود؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۸۳ #28358027

با سلام. من یه ماشین به عنوان اموال شوهر سابقم به دادگاه معرفی کرده بودم که آمده بود از طریق دادگاه طرف فروشنده را الزام به سند خودرو کرده بود و از طریق همین توانستم ماشین را توقیف فیزیکی کنم در همین حین خواهر ایشان مدعی مالک ماشین شده است. من قولنامه را از فروشنده گرفته ام و به اسم شوهر سابقم میباشد. و در کنار قولنامه که مربوط به تاربخ ۹۸ است نوشته شده فروشنده موظف است وکالت فروش را به نام خریدار یا هر کسی که خریدار معرفی میکند انتقال دهد یعنی چی؟ آیا با یه قولنامه صوری اوردن از طریق خواهر ایشان میتوان مالک بود یا آیا وکالت فروش باید به چه تاریخی خورده باشد.

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ادعای صوری بودن معامله باید ثابت شود.

درود
اصل بر صحت معاملات است و اگر شما مدعی صوری بودن معامله هستید باید آن را اثبات کنید

باسلام
ایشان باید اعتراض ثالث اجرای مطرح نمایند

با سلام همسر شما در آن قولنامه متعهد شده که وکالت در فروش یا انتقال نیز به خریدار دهد صرف وجود نسبت خواهر و برادری بین خریدار و فروشنده دلیل صوری بودن معامله نیست.

بادرودوسلام اصل برصحت عقودمی باشدمگران که خلاف آن احرازو اثبات شود.

اصل بر صحت عقود است و مدعی می بایست خلاف اصل را اثبات نماید

با سلام
اصل بر صحت این معامله قبلی است مگر شما جعلی بودنش را اثبات نمایید.