آیا راهی هست که مثلا از طریق دفاتر خدمات قضایی رضایت بدم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶,۰۴۹ #28344991

سلام
من یک شکایت کیفری در یک استان دیگر از طریق دفتر خدمات قضایی ثبت کردم که قاضی اون رو به پلیس فتا ارجاع داد و من رفتم و پلیس هم اظهارات من رو ثبت کرد الان مشکل من حل شده و می خوام رضایت بدم ولی در یک استان دیگرم.
آیا راهی هست که مثلا از طریق دفاتر خدمات قضایی و یا جایی دیگر رضایت بدم؟
شکایت من کلاهبرداری اینترنتی بوده است. با تشکر اگر در حد پیامک هم جوابم رو بدید ممنون میشم.

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید رضایت خویش را از طریق دفتر اسناد رسمی تنظیم نمایید و به متهم بدهید تا خودش اقدام نماید

سلام
با تنظیم یک لایحه خطاب به شعبه رسیدگی کننده به ضمیمه فتوکپی برابر با اصل رضایت نامه آن ها را با پست دو قبضه به شعبه ارسال کنید

سلام دوست گرامی
برای ارائه رضایت حضور در شعبه الزامی است مگر اینکه رضایت نامه رسمی در دفاتر اسناد رسمی تهیه و به شعبه بفرستید

از طریق دفاتر اسناد رسمی اعلام رضایت نمایید کافی است

رضایت خود را از طریق یکی از دفاتر اسناد رسمی تنظیم و تسلیم متهم نمایید.

رضایت رادر دفتر اسنادرسمی تنظیم کنید یا به شعبه مربوطه ( دادسرا ) مراجعه و کتبا اعلام رضایت کنید