محکومین اعتراض کرده و حال بنده را به مرکز استان خوانده اند؛ چه بگویم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۳۹ #28334374

یکسال پیش چند نفر به مغازه اینجانب ریختند کتک کاری کرده اموالم را تخریب و فرار کردند که خوشبختانه موفق به یافتن آنها شده و هر کدام به ۲سال حبس تعلیقی و جزای نقدی و دیه محکوم شدند ولی این محکومین اعتراض کرده و حال بنده را به مرکز استان خوانده اند بنده در مرکز استان چه بگویم؟ آیا حکم دادگاه بدوی تایید می شود .

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در تجدید نظر نیازی به حضور طرفین نمیباشد مگر اینکه دادگاه تجدید نظر ، حضور طرفین دعوی را در جلسه لازم بداند . لذا شما بایستی با در دست داشتن تمامی مدارک موجود بر حقانیت خود و نیز مطرح نمودن دفاعیات خود ( همانند دادگاه بدوی ) در دادگاه تجدید نظر احقاق حق نمایید .

سلام . بستگی به دفاعیات و ادله ی محکومین دارد ... حتما اقدام به اخذ وکیل در آن مرحله بنمایید

سلام طبق مدارک موجود روی پرونده و بر اساس همون دفاعیات اولیه میتونید از شکایت و ادعای خودتون دفاع کنید

ادله خود مبنی بر انتساب اتهام به آنها را ارائه کنید

دفاعیات خود را مطرح کنید