اگر شکایت کنم طبق توضیحات چقدر حقوق معوقه به نرخ روز به من تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۲۱ #28334340

سلام پدر بنده نه تنها خرجی درست به من نداده بلکه از سن ۶سالگی تا ۱۸سالگی از من کار کشیده یعنی به مدت ۱۳ سال هر سال بمدت ۵ ماه برایش به تنهایی چوپانی کردم و در کشاورزی برایش کار کردم.یعنی در هرسال ۴ماه چوپانی و ۱ ماه کشاورزی کار کردم.بنده به دلیل طلاق پدر و مادرم دچار مشکلات زیادی شدم و پس از سالها زحمت و ندادن حقم مجبور شدم از صفر شروع کنم.پدرم ثروت میلیاردی دارد.حال اگر شکایت کنم طبق توضیحات چقدر حقوق معوقه به نرخ روز به من تعلق میگیرد؟
بدلیل بدتربیتی سخت میتوانم مایحتاج زندگی ام را تامین کنم و مدتی بود که بیماری اعصاب گرفته بودم هر از گاهی به علت عصبانیت زیاد حالت سکته در صورتم میاد.

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
نفقه ایام گذشته و معوقه قابل دریافت نیست ولی نفقه اقارب محاسبه و پرداخت میشه

بهتر است بابت حقوق و مزایا به اداره کار محل مراجعه کنید

شما صرفا میتوانید نفقه حال و آینده را مطالبه کنید.

در مورد اقارب نفقه معوقه در گذشته قابل مطالبه نیست اما میتوانید در حال حاضر و با ارائه دلایلی ک ذکر کردید درخواست نفقه دهید و نفقه شما از زمان تنظیم دادخواست مورد محاسبه خواهد بود

نفقه اقراب به مانند نفقه همسر نبوده و مشمول نفقه ایام گذشته نخواهد بود

بسمه تعالی ک نفقه اقارب از زمان تقدیم دادخواست محاسبه و برابر نظر کارشناس مبلغ تعیین میگردد لذا نفقه اقارب مشمول نفقه معوق نمیگردد