چند تا چک در بازار خرج کردم گیرنده چک پشت چک من امضای منو جعل کرده و چکها رو پاس کرده، چگونه پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۵۸ #28331446

باسلام خدمت وکلای عزیز
چند تا چک در بازار خرج کردم گیرنده چک پشت چک من امضای منو جعل کرده و تاریخ رو عوض کرده و چکها رو پاس کرده ایا میتوانم شکایت کنم ایا حکم ایشان کیفری است و زندانی دارد اگر زندانی دارد به چقدر حبس محکوم میشود ممنون میشم منو راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید به دادسرایا دادگاه حقوقی شکواییه یا دادخواست بر علیه جاعل اقدام کنید.قبل از آن میتوانید نسبت به اوراق چک در دفتر دادگاه یا شورای حل اختلاف نسبت به اوراق چک تامین دلیل نمایید.

سلام
اگر مطمئن هستید که جعل و تزویر در سند رخ داده شکایت کنید تا سه سال حبس دارد ولی اگر مطمئن نیستید شکایت شما رد شود ممکن است بابت تهمت و افترا از شما شکایت کنند.