آیا انها میتوانند ادعایشان را ثابت کنند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۰ #28327250

همسرم هفت سال در شرکتی مشغول بوده و کارهای مالی و تن خواه گردانی انجام میداد،سال ۹۷ بعلت درگیری با یکی از همکارش از کار اخراج شد حتی اجازه حضور در دفتر کارش را هم ندادن، با توجه به اینکه همسر من تو این هفت سال هیچ‌گونه سنوات و عیدی دریافت نکرده بود به اداره کار مراجعه و کارفرما را مجبور کرد تا حقوقش را تمام و کمال پرداخت کند، یکسال از ان ماجرا میگذرد کارفرما به تلافی محکومیتش در اداره کار همسرم را محکوم به پرداخت چهارصد میلیون پول و خیانت در امانت در مورد تن خواه سال ۹۱ کرده است، با توجه به اینکه شش سال از ان زمان میگذرد و تا ۹۷ همسرم همچنان مشغول بکارش بود و هیچ گونه پولی نزدش نبوده آیا انها میتوانند ادعایشان را ثابت کنند؟همچنین بعلت جلوگیری از ورود همسرم به اتاقش کلیه مدارکش در شرکت ماند و هیچی دستش ندارد،لطفا راهنماییم کنید،لازم بذکر است از سال ۹۰-۹۳ شرکت بعلت فرار مالیاتی فکتورهایش را ثبت نمیکرد و از حساب همسر بنده استفاده میکردند،

مشاوره حقوقی اداره کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
آیا انها می توانند ادعایشان را ثابت کنند؟ خیر
مرور زمان در لغت به معنی سپری شدن مدت زمان مشخص و در اصطلاح حقوقی عبارت از گذشتن مدتی است که پس از آن دعوا در محکمه شنیده نمی­شود.