صرف ثبت شرکت دلالت بر تاجر بودن دارد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۴۸۵ #28316122

سلام
بنده با برادرم یک شرکت ثبت کردیم و بطبع اون فقط یه دسته چک گرفتیم در واقع فقط شرکت به اسم ما ثبت شده نه دفتری داریم نه کارمون جور شد که فعالیتی داشته باشیم، متاسفانه برادرم از اون حساب مشترک یه چک کشیده که نتونسته پاس کنه و برگشت خورده حالا آیا بنظر اساتید محترم با توجه به اینکه شرکتی به نام ما دوتا ثبت شده و از حساب شرکت چک برگشت خورده دادگاه تقاضای اعسار ما رو قبول میکنه؟
آیا به صرف اینکه شرکت ثبت کردیم خیر سرمان (باید ببخشید) تاجر محسوب میشیم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید واقعا حقیر آش نخورده و دهان سوخته شده ام

مشاوره حقوقی ثبت شرکت
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صرف ثبت شرکت دلیلی بر تاجر بودن شخص تلقی نمی گردد.

سلام . صرف ثبت شرکت دلیل بر تاجر بودن نیست . اما باتوجه به فعالیت و صدور چک از حساب شرکت . تاجر محسوب میشوید . لذا با توجه به عدم عملکرد . اظهارنامه عدم فعالیت برای اداره دارایی ارسال نمایید . پاسخ دیگری نیز ثبت نموده ام . موفق باشید .

خیر، ثبت شرکت دلیل بر تاجر بودن نیست. شرکت را منحل کنید و در دادخواست اعسار به عدم فعالیت هم اشاره کنید

با درود..
در اینخصوص به صــرف ثبت شرکت، بلحاظ وجه تمایز شخصیت شرکت از شخصی اعضای آن، دلیلی بر تاجر بودن شـما نبـوده و در صورت لزوم، در صورت ایراد طرف مقابل در قبال دادخواست اعسار مطـروحه تان، می توانید علاوه بر آن،به عدم فعالیت شرکت نیز استناد نمایید.

درود
شخصیت شرکت از شخصیت اعضا متمایز است به صرف ثبت شرکت شما تاجر محسوب نمی شوید.

سلام . ثبت شرکت و اختصاص شناسه ملی به سازمان امور مالیاتی اعلام می گردد . هر چند دفاتر قانونی اخذ نگردد. می توانید اظهارنامه عدم فعالیت به اداره دارایی محل ارسال نموده . و برای انحلال شرکت از طریق اداره ثبت اقدام نمایید . و در صورت عدم توانایی پرداخت بدهی یا چک برگشتی از قانون ورشکستگی استفاده نمایید .

برادرتان به عنوان مدیرعامل شرکت تجاری و با توجه به نوع فعالیت شغل ، تاجر محسوب می‌گردد و نداشتن دفاتر تجاری مانع تاجربودن نیست .
گقتنی است تا زمانی که عدم فعالیت شرکت اثبات نگردیده ، از تاجر تقاضای اعسار پذیرفته نمی‌شود