زوج چگونه می توان ثابت کند که خانه را ترک نکرده است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۱ #28312290

با سلام
زوج هستم
پدر همسرم مدت ۲۵ روز هست که مرا از خانه بیرون کرده و همسرم هم کتبا به شورای حل اختلاف اعلام کرده که زوج ترک زندگی کرده .درصورتی که آنها مرا به خانه خودم راه نمی دهند.
بنده هم درشورا توافق کردم که جهیریه ایشان را استرداد کنم حال بنده متن شکایت رو ندیده بودم و از ترک منزل توسط خودم هیچ خبری نداشتم .
حال امروز قرار شده من تمامی وسایلم را از آن خانه خارج کنم،من چطور می توانم اثبات کنم که خانه را ترک نکرده ام و آنها مرا به خانه راه نداده اند،البته در این مدت پیامک های زیادی رو با موبایلم فرستادم به همسرم که زندگی مشترکمونو بهم نزنیم ،آیا با این پیامکها می توان ادعا کنم که من ترک نکرده ام؟

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهتر است از طریق ارسال اظهارنامه اعلام امادگی نمایید .در ضمن اگر منزل خودتان هست برای ورود مشکلی ندارید.

اینکه شما را راه نداده اند ‌ گزارش۱۱۰بگیرید یا اهالی محل درجریان باشند

مخاطب گرامی چنانچه منزل یاد شده تحت مالکیت یا اجاره شما باشد کسی نمیتوتند شما را از آنجا بیرون نماید در غیر این صورت مالک حق خواهد داشت شما را از استفاده رایگان از محل مسکونی یاد شده منع نماید و این عمل حق هر مالکی است. به هر روی به عنوان زوج تهیه منزل و وسایل زنگی مشترک و نفقه از تعهدات قانونی شخص شما میباشد. بهتر است چنانچه علاقه مند زندگی مشترک هستید، با تهیه موارد یاد شده از همسرتان دلجویی نموده و از ایشان برای ادامه زندگی مشترک دعوت نمایید.