درخواست مهریه چگونه است؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۵۹ #28298970

زنی ۴۰ ساله هستم خانه دار مهریه ام ۱۱۴ سکه
همسرم کارمند دولته قصد طلاق ندارم چجوری میتونم ایشون رو ممنوع الخروج کنم و حساب بانکیشون رو مسدود کنم از طریق به اجرا گذاشتن مهریه

مشاوره حقوقی مهریه
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به دفترخانه ای که ازدواج را ثبت نموده اید مراجعه نموده و درخواست صدور اجراییه نمایید

به دفتر ازدواجی که عقد کردید مراجعه و درخواست صدور اجراییه نمایید.

باسلام ابتدا از دفترخانه ای که عقد کردید و سپس از طریق اجرای ثبت اموال او را توقیف کنید.
در صورت عدم وجود مال منقول و غیرمنقول، دادخواست مطالبه مهریه دهید

سلام.بدوا به دفتر ازدواج محل وقوع عقد خودمراجعه و بعد ازان برای توقیف اموال همسرتان به اداره ثبت مراجعه کنید ...

از طریق اجرای ثبت مهریه را اجرا گذاشته و درخواست ممنوع الخروجی کنید.

باسلام و احترام

ابتدا به دفتر ازدواج مراجعه و بعد ازان برای توقیف اموال همسرتان به اداره ثبت مراجعه کنید اگر مالی داشته باشند که مهریه از همین طریق کسر میشود و اگر چیزی برای توقیف نبود به دادگاه مراجعه و مهریه خودرا مطالبه کنید

در خواست مهریه ابتدا از اجرای ثبت باید صورت بگیرد