آیا میتونم شکایت کنم و خونه م رو پس بگیرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۰۷ #28295316

سلام به تاریخ سوم آذر ماه منزل خود رو با قولنامه دست نویس و با حضور شاهدین به شخصی به مبلغ ۴۱۸ تومن فروختم ک مبلغ ۱۱۰ تومن مبلغ را نقدا و مابقی را با تاریخ ۱۵ ام و ۳۰ ام ماه چک پرداخت کردند.... منتهای امر مشکلی ک پیش آمد ارزش خونه به مبلغ بالاتر از ۴۱۸ تومان هست و من چون فرد رو امین و مورد اعتماد دانستم رو حرفی ک زد و قیمتی ک گفت از بنگاه پرسیده معامله رو انجام دادم.... ۲،۳ روز بعد ک متوجه شدم ک طرف دروغ گفته بابت قیمت ازش خواستم ک پولش رو پس بگیره و فسخ کنیم ولی راضی نمیشه و حتی با شیوه کدخدا منشی هم خواستیم حل کنیم قضیه رو درخواست مبلغ ۱۰ میلیون بابت خسارت کرده. درصورتی ک هیچ شرطی و قراری درخصوص فسخ معامله نذاشته بودیم و عنوان نشده
بعضی ها هم بهم میگن دادگاه در برابر این کار و فسخ خودت رو جریمه میکنه به همین مبلغ ۱۰ تومن...
۱۰ تومن رو بده و فسخ کن
ولی با شرایط فعلی زوره برام... ۱۰ میلیون بابت کلاهی ک سرم گذاشته شده بدم تا خونه م رو پس بگیرم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

معمولا در قولنامه ها فسخ خیارات قید میگردد و از جمله خیار غبن. یعنی همین مورد شما . اگر خیار غبن اسقاط شده و همچنین خیار غبن فاحش از این طریق امکان فسخ وجود ندارد

در صورتی که در قرارداد حق فسخ پیش بینی نکرده باشین امکان فسخ بجز در مواردی که قانون تعیین کرده وجود ندارد.
یکی از موارد خیار غبن فاحش نام دارد به این صورت که اگر ارزش ملک به صورت فاحش بیشتر از مبلغ مورد معامله باشد امکان فسخ قرارداد به استناد خیار غبن فاحش وجود خواهد داشت ، برای توضیح دقیق تر در این زمینه با وکیل مشورت نمایید.