آیا بخاطر اینکه تاریخ صیغه نامه را ۳ ماه جلوتر زده و مهریه را خودش نوشته میتونم کاری کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۶۱ #28292944

چند سالی با ۱ خانم متعلقه صیقه بودیم و مهریه ۱۴ تا گل بود.
وقتی مهلتش تمام شد دیگه صیقه نکردیم و اون خانونم هر روز مزاحمت ایجاد میکرد و میومد در خونه ابرو ریزی. بعد چند وقت دیگه از روی ناچاری مجبور شدم دوباره صیقه را تمدید کنم. من تو شرایطی بودم که نمیتونستم برم محضر برج ۱ بود که خودش رفته بود با محضر دار صحبت کرده بود
و صیقه نامه سفید را گرفته بود که من امضا کنم
و قرار شد طبق صیقه نامه قبلی همون ۱۴ تا شاخه گل را مهریه بنویسه بعد امضا کردم.
حتی با عاقد هم تلفنی صحبت کردم
بعد چند وقت متوجه شدم که مهریه را ۵ تا سکه نوشته و تاریخشو از ۳ ماه قبل یعنی برج ۱۱ سال قبل زده بعد اتمام تاریخ صیقه نامه دیدم رفته شکایت کرده. و برای مهریه جلب گرفته
آیا بخاطر اینکه تاریخ صیغه نامه را ۳ ماه جلوتر زده و مهریه را خودش نوشته میتونم کاری کنم.درضمن بعد از تاریخ صیغه نامه مطمعنم با یه مرد دیگه هم رابطه داشته

مشاوره حقوقی مهریه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر بعداز امضا شما اضافه گردیده جعل محسوب می شود ولی اگرشما امضاکردین ودرسند قید شده بود باید پرداخت کنید

با توجه به مواردی که عنوان کردید متاسفانه اصل بر صحت عقدنامه است مگر اینکه شما بتوانید خلاف آن را ثبات کنید مثلا با استناد به شهادت عاقد

باید سواستفاده ازبرگ سفیدامضارااثبات کنید .درصورت شکایت به کارشناس ارجاع خواهدشد

با سلام
برای شکایت باید اثبات کنید که از وجود پنج تا سکه خبر نداشتید وچون خودتون امضا کردید وسواد خواندن هم دارید سخت می توانید اثبات کنید

برگه صیغه نامه موقت سفید به امضا شما رسیده و زدن تاریخ مقدم و درج سکه توسط زوجه را شما باید اثبات نماید .اگر بعد از امضا شما نوشته شده باشد می توانید ادعای جعل کنید. موضوع توسط کارشناس خط و امضا بررسی می گردد

در این مورد باید ادعای جعل کنید که در این مورد اثبات آن امری دشوار است

اصل بر صحت مدت عقدنامه شماست مگر خلافش ثابت بشه و چچنانچ عاقدشهادت دهد عقد شما سه ماه بود با ۱۰ شاخه گل می تونی شکایت کنی