در دادگاه چه بگوییم تا تبرئه و بخشیده شود؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۱,۰۹۲ #28292328

چگونه از اعتراف به خوردن مشروب در دادگاه تبرئه و بخشیده شویم.هم در کلانتری و هم در دادسرا اعتراف کردم.در دادگاه به قاضی چی بگم بخشیده بشم؟ ممنونم

مشاوره حقوقی شرب خمر
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام در نزد قاض محترم دادگاه اظهارندامت و پشیمانی کنید

سلام
توبه خود را اعلام نمایید .

درود ،
تنها اقرار نزد قاضی در دادگاه معتبر است و در مرحله دادسرا و نزد قضات دادسرا ( دادیار و بازپرس ) و مامورین نیروی انتظامی اعتبار ندارد .

اقرار در محاکم قضایی و صرفا نزد قاضی ارزش و اعتبار دارد،در صورتیکه مسبوق ب سابقه کیفری در موارد مشابه نباشید و اعلام توبه و ندامت نمایید در تخفیف و لحاظ رای دادگاه موثر خواهد بود

با سلام،تقاضای توبه کنید.

اعلام توبه نمایید.....

در صورتی که اقرار کردید تنها اظهار پیشمانی و توبه نمایید.