آیا جرمی مرتکب شده ام؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۰۸ #28290703

سلام وقتتون بخیر
اسم کامل بنده -------------------------- هست
پدر من هم با فامیلی باهری همه جا کار میکنه من خودم هم همه جا باهری میشناسن و چون پدربزرگم سن بالایی داره صبر کردیم بعد از فوت ایشون اگر شد فامیلی رو عوض کنیم
الان حدود ۸سال هست همه جا اسم من در تمام شبکه های اجتماعی-------- هست
۲هفته پیش پلیس فتا تماس گرفت شاکی خصوصی دارید و احضارم کرد ولی من با چند نفر صحبت کردم گفتن اصلا نیازی نیست با احضار تلفنی اقدام کنم و باید احضار کتبی باشه

امروز یه آقایی به اسم ----------------- پیام داده به علت جعل اسم و سو استفاده در قانون جرایم رایانه ای از شما در پلیس فتا شکایت شد

الان من جرمی مرتکب شدم؟

مشاوره حقوقی جعل
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهتراست به پلیس فتا مراجعه کنید .حتی اگرجرمی هم مرتکب شده باشید .احرازقصد وداشتن سونیت مهم است .

باسلام
بهتر است به پلیس فتا مراجعه نمایید اگر چنین مسئله ای بود به شما تفهیم خواهد شد وشما حق دفاع از خود را خواهید داشت.اگرهم مسئله ای نباشد، پیگیری صورت نخواهد گرفت.

با سلام
بهتر است بصورت حضوری و سریعا جهت کسب اطلاع و موضوع شکایتی که بر علیه شما تنظیم شده اقدام بفرمایید
قرار بر این نیست که اگر بر علیه شخصی اقامه دعوی گردد حتما او مرتکب جرمی شده و بایستی محکوم به مجازات گردد

در صورتی که اسمی از سوی شما جعل و سو استفاده کرده باشید مزتکب جرم شده اید لذا در اسرع وقت به پلیس فتا مراجعه نمایید

سلام
اگه جایی اسم و عنوان دیگری رو جعل و سوءاستفاده کردین موضوع قابل پیگیری قضایی هست

دیر یا زود ابلاغیه میاد و بهتر است به پلیس فتا مراجعه کنید و از کم و کیف قضیه اطلاع کسب کنید.

بعنوان غصب نام خانوادگی اشخاص،از جهت قانونی قابل پیگرد است.