به هر علتی می توانند در برابر احضار دادگاه حاضر نشوند؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۷۷ #28282998

سلام و درود
اگر دادگاه شهود را برای تائید کپی سندی که اصل آن در سالهای گذشته گم شده و فقط کپی موجود است ( این شهود در زمان تنظیم اصل سند حضور داشته و پای ورقه را امضاء کرده اند) فرا بخواند ، آنان به هر علتی می توانند در برابر احضار دادگاه حاضر نشوند ؟ چه عواقبی برایشان دارند و اینکه در صورت عدم حضور دچار دردسر میشوند یا خیر و چکار باید کرد که حتما بیان دادگاه
ممنون

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شهود الزامی به حضور و شهادت ندارند

در امور حقوقی عدم حضور شاهد مشکلی را در پی نخواهد داشت

با سلام
در پرونده های حقوقی عدم حضور شاهد هیچ مشکلی بوجود نخواهد اورد و نمیتوان انها را مجبور به حضور در دادگاه نمود مگر به رضایت خودشان .

عدم حضور شهود در امور حقوقی عواقبی ندارد و الزامی برای شرکت در جلسه ندارند.بهتر است نسبت به جلب رضایتشان اقدام نمایید.

با سلام در پرونده های حقوقی امکان جلب شهود وجود ندارد و در صورت عدم حضور مسئولیتی متوجه آنها نخواهد بود

باسلام درپرونده حقوقی الزامی به شهادت شهود نمی باشد.

در دعاوی حقوقی الزامی به شهادت شهود نیست و در صورت استنکاف مسئولیتی بر آنها مترتب نمی باشد .